Wraak voor Badr! 'Ik ga Wrzosek slopen' (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Wraak voor Badr! 'Ik ga Wrzosek slopen' (video)

Wraak voor Badr! 'Ik ga Wrzosek slopen' (video)

Antonio Plazibat is klaar om wraak te nemen voor zijn oude trainingsmaat Badr Hari. De Kroaat ziet het wel zitten Arkadiusz Wrzosek KO te slaan.

Dat Plazibat de nummer 1 gerangschikte zwaargewicht bij Glory er een is om rekening mee te houden, liet de Kroaat zien toen hij Benjamin Adegbuyi knock-out sloeg eerder dit jaar. Na de wedstrijd liet hij weten onder andere wraak voor het eerdere verlies van Badr tegen de Roemeen in december 2020 te hebben willen nemen.

Waar ben je dan?

De Pool Wrzosek die tijdens Glory 78: Arnhem in september dit jaar Badr KO trapte lijkt nu op de hitlist van Plazibat te staan. In een video op het Twitter kanaal van Glory zegt Plazibat op zoek te zijn naar de Pool.

,,Ja, Wrzosek waar ben je? Kom naar buiten om te spelen. Ik kan hem niet vinden waar is Wrzosek, ik wil hem ook slopen",aldus de Kroaat. Plazibat en Badr trainden jaren samen bij Mikes Gym en Plazibat heeft diep respect voor de kickbokslegende.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws