'Ik help geen hond meer!' UFC-vechter Kevin Holland is er klaar mee Nieuws
Nieuws

'Ik help geen hond meer!' UFC-vechter Kevin Holland is er klaar mee

'Ik help geen hond meer!' UFC-vechter Kevin Holland is er klaar mee

Kevin Holland UFC-vechter is van plan om zijn Superhelden cape op te hangen na te zijn gearresteerd tijdens een verkeerscontrole in zijn woonplaats Saginaw, Amerika.

UFC-weltergewicht Kevin Holland zal niet langer superhelden taken uitvoeren in Saginaw nadat hij is gearresteerd tijdens een verkeerscontrole. Holland is snel een favoriet bij de fans geworden in de UFC, dit na talloze opwindende optredens te hebben gegeven en wat vermakelijke trash talk te hebben uitgedeeld.

Superheld

Naast het verdienen van lof voor zijn inspanningen binnen de UFC kooi, heeft Holland naam gemaakt als misdaadstopper / superheld op straat. Dit na het aanpakken van meerdere criminele activiteiten. Ondanks zijn heldhaftige optreden belandde Kevin Holland onlangs zelf achter de tralies nadat hij was aangehouden tijdens een verkeerscontrole.

Vanwege enkele onbetaalde boetes moest de vechter de cel zelfs even in. Het incident liet Holland achter met een vieze smaak in zijn mond, zoals hij aan TMZ uitlegde. ,,Ik heb zoiets van ‘Bro, ik heb net een week letterlijk een schietpartij gestopt. En jullie gaan me allemaal boetes laten betalen en in de cel zetten", zei Holland

Z zoeken het maar uit

Toen hem werd gevraagd of hij enige vorm van erkenning had gekregen van stadspolitici, grapte Holland dat hij alleen maar een middelvinger kreeg en een waarschuwing om "uit hun buurt te blijven". Daarmee heeft ‘Big Mouth’ besloten zijn superhelden cape te sluiten, in ieder geval in zijn geboortestad.

'Ik doe niets meer in Saginaw, niet meer man. Ik zal iedereen ergens anders helpen, maar als je in Saginaw bent, help ik je niet man.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws