'Ik heb haar vermoord, bro': Bekende MMA-vechter over doden verloofde Nieuws
Nieuws

'Ik heb haar vermoord, bro': Bekende MMA-vechter over doden verloofde

'Ik heb haar vermoord, bro': Bekende MMA-vechter over doden verloofde

Phillip Keller, 39, een professionele MMA-vechter die voor Titan FC tussen augustus 2019 en september 2020 uitkwam is opgepakt. Hij werd gearresteerd en beschuldigd van moord met voorbedachten rade op zijn verloofde.

De verloofde van de vechter een 35-jarige Alicia "Red" Campitellipi werd afgelopen weekend doodgeschoten in haar appartement. Keller belde 112 om te melden dat Campitelli dood was en dat iemand mogelijk had ingebroken in het appartement op Merritt Island. Zo meld de media.

,,Keller meldde dat Campitelli niet bij bewustzijn was en niet ademde en verbrak vervolgens het alarmnummer," zegt de politie. Toen de politie arriveerde die ook gealarmeerd was dat er geschoten zou zijn, bleek Keller niet aanwezig, maar werd kort nadat hij naar verluidt in een nabijgelegen kreek was gesprongen opgepakt.

Ik heb haar vermoord

Keller wordt ervan beschuldigd meerdere opnames van in totaal honderden dollars te hebben gedaan met Campitelli's debetkaart nadat ze stierf, volgens een politieverklaring. Keller bleek zelf een schotwond te hebben. Het gebruikte vuurwapen werd niet gevonden op het plaats delict.

Rechercheurs hebben naar verluidt ook telefoongesprekken opgenomen tussen Keller en een kennis van hem waarin hij de moord bekende, aldus de beëdigde verklaring. ,,Ik heb haar vermoord, bro. Ik heb haar vermoord. Ik heb het gedaan. Ik weet niet hoe ik het heb gedaan, maar ik kan niet met mezelf leven als ik dat weet, 'zei Keller, volgens rechercheurs.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws