'Ik dacht F*CK YOU!' Topvechter Gilbert Yvel over neerslaan scheidsrechter Nieuws
Nieuws

'Ik dacht F*CK YOU!' Topvechter Gilbert Yvel over neerslaan scheidsrechter

'Ik dacht F*CK YOU!' Topvechter Gilbert Yvel over neerslaan scheidsrechter

Gilbert Yvel is een Nederlandse vechtlegende en staat in de ring sinds 1997. Yvel vocht bij de PRIDE Fighting Championships, Affliction, de UFC, Road FC, de RFA, RINGS, M-1 Challenge, Cage Rage, K-1 en Showtime-organisaties. Hij is de voormalige RINGS Openweight Champion. Hij is berucht als vechter en haalde zelfs een scheidsrechter die de boel wilde besodemieteren onderuit in de ring.

Nu jaren later haalt Yvel herinneringen op aan het incident en spreekt hierover op social media. ,,Ik hoorde een kwaad stemmetje die zij doe het, ik dacht eerst nee maar deed het toch", zegt Yvel die de scheidsrechter neerhaalde. Deze bleek niet alleen de arbiter in de wedstrijd.

Ik deed het toch

,,Hij was ook nog eens de trainer van de vechter waar ik tegenover stond en ik moest van hem dingen doen in de ring, maar zo werkt het niet." Dit leidde tot de afstraffing van de scheids. Tot op heden wordt dit incident Yvel onder de neus gewreven als is dit al jaren geleden.

,,Ik krijg nog steeds wekelijks in mijn Instagram berichten het te horen; ,,He heb je nog een scheidsrechter in elkaar gemept?" Yvel kan er nu om lachten en zegt dat hij het toen nooit had moeten doen. Maar wat moet dat moet ......

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws