Humberto irriteert Overeem! 'Je legt woorden in mijn mond'
Home / Nieuws / Humberto irriteert Overeem! ‘Je legt woorden in mijn mond’

Humberto irriteert Overeem! ‘Je legt woorden in mijn mond’

Humberto irriteert Overeem! 'Je legt woorden in mijn mond'

Alistair Overeem was gisteren gast bij het praatprogramma van Humberto Tan. Gesproken werd over de wedstrijd tegen Badr en het komende gevecht met Rico Verhoeven.

De wedstrijd tussen Overeem en Badr houdt na afloop nog steeds de gemoederen bezig. Gisteren was Overeem gast bij Humberto en diens praatprogramma. Er werd gesproken over de winst op Badr en de uitdaging van Rico Verhoeven.

Humberto waarvan bekend is dat deze een groot fan en vriend is van Verhoeven probeerde Overeem te ontlokken wat deze voor scenario heeft gepland. ,,Maar relevant is Rico zegt we vechten niet op straat maar in de ring. Eerste kwartaal volgend jaar is de kans groot dat jullie in de ring staan”, zei Humberto.

Spanning liep

,,Weet je dat al zeker of niet?”, vroeg de presentator aan Overeem die antwoordde dat hij naar Glory kwam om tegen Rico te vechten. Echter zei Verhoeven het destijds geplande gevecht af. Er ontstond een discussie tussen Overeem en Humberto die het opnam voor Verhoeven en het niet verdedigen van zijn titel.

,,Ja maar, is wat je nu doet”, zei Overeem. ,,Wat je nu doet is ja maar.” Humberto zei dat het eerder was gebeurt dat de kampioen zijn titel niet hoefde te verdedigen en noemde dit een feit. ,,Jij denkt in scenario’s he, jij hoopt dat Hesdy, Rico sloopt. Dat Rico mentaal gesloopt is en jij dan tegen hem vecht.” Overeem reageerde hierop dat Humberto hem woorden in de mond legde. Meer zien kijk het terug bij videoland.

Bekijk ook

Pereira vocht tegen Adesanya met geheim gehouden blessure

Pereira vocht tegen Adesanya met geheim gehouden blessure

Pereira wilde niet dat de blessure uitlekte

'Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

‘Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

Na zijn gewonnen wedstrijd daagde hij Conor McGregor uit.

Uit de cel de ring in! 'Stop nooit met vechten'

Uit de cel de ring in! ‘Stop nooit met vechten’

Ruim 8 maanden bracht Velasquez door in de gevangenis

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page