Plazibat zit titelkans tegen Verhoeven verwateren! 'Grote grap' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Plazibat zit titelkans tegen Verhoeven verwateren! 'Grote grap'

Plazibat zit titelkans tegen Verhoeven verwateren! 'Grote grap'

Antonio Plazibat heeft gereageerd op het komende titelgevecht tussen Rico Verhoeven en Alistair Overeem. Het zit er voorlopig voor de Kroaat niet in maar hij blijft positief.

Afgelopen weekend bracht Alistair Overeem bij zijn comeback naar het kickboksen Badr Hari zijn zoveelste nederlaag toe. Vrijwel direct daagde Overeem Glory kampioen Rico Verhoeven uit, die accepteerde. Daarmee lijkt een gevecht tussen de twee al in kannen en kruiken in het voorjaar van 2023.

Het nakijken

Er is echter een vechter die daarmee het nakijken heeft, Plazibat die al een tijd jaagt op een gevecht met de kampioen. Toch ziet Plazibat het niet donker in. ,,Ik blijf achter zonder een gevecht om de titel, maar ik moet iedereen op volgorde blijven uitschakelen en het zal komen", zegt Plazibat tegen Dalmacija Dalmas.

Ook al is Plazibat de eerst gerechtigde om tegen Verhoeven te vechten, lijkt de organisatie een andere weg te kiezen. ,,Wat kan ik nog zeggen? Ja, ik zou voor de titel moeten vechten, maar dat doe ik niet. Alistair is een grotere naam dan ik. Rico wil ook tegen hem vechten omdat hij geen kans heeft om te verliezen. Die wedstrijd moet een grote grap voor hem zijn."

Toch zet Plazibat niet bij de pakken neer; ,,Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren, maar als hij het serieus neemt, komt hij er wel doorheen. Geld en dat is alles", vertelde Plazibat. ,,Ik zal waarschijnlijk nog een gevecht doen voordat die twee vechten. Waarschijnlijk zelfs op hetzelfde evenement als zij. "

Dat gevecht staat al

Plazibat kreeg een gevecht aangeboden tegen teamgenoot Jamal Ben Saddik voor het evenement van gisteren, maar beiden wezen het af. ,,Nu begrijp je waarom ik niet tegen Jamal wilde vechten. Als we nu zouden vechten, zou het gevecht voorbij zijn en zouden we geen van beiden iets krijgen. Misschien een tijdelijke titel die niets betekent omdat Rico weer tegen Overeem zou gaan vechten, en we zouden nog steeds als eerste en tweede worden gerangschikt. Financieel boden ze niets bijzonders, dus we hebben niet gevochten", legde hij uit.

,,Voor zover ik weet is de wedstrijd al overeengekomen. Overeem heeft het contract voor dat gevecht al getekend. Het zal begin volgend jaar zijn, en ik wacht af en we zullen zien wat er gebeurt", aldus de zichtbaar teleurgestelde beste Plazibat volgens Dalmacija Dalmas.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws