Hughie Fury de ring in tegen Sam Sexton voor de Britse titel Nieuws
Nieuws

Hughie Fury de ring in tegen Sam Sexton voor de Britse titel

Hughie Fury de ring in tegen Sam Sexton voor de Britse titel

"Ik ben de ongekroonde wereldkampioen en kom op 12 mei je zult zien waarom dat zo is."

Hughie Fury, "Ik ben erg opgewonden om terug te zijn en tegenover Sexton voor de Britse titel te staan ​​en geloof me dat ik op een missie ben om terug te eisen wat rechtmatig van mij zou moeten zijn, de wereldtitel. Ondanks het feit dat hij het eens is met het gevecht in de directe omgeving van Hughie in Bolton zijn thuis haven, heeft Sexton vertrouwen in zijn eigen kunnen. Hij zei: "Ik ben erg opgewonden om te boksen op een Mick Hennessy en Channel 5 show die op free-to-air TV staat.

Hughie Fury de ring in tegen Sam Sexton voor de Britse titel

Ik ga doen wat ik altijd doe en da tis presteren op mijn beste vermogen

Het tweetal vecht in Bolton's Macron Stadium op een event die live en gratis op televisie zal worden uitgezonden voor kijkers. Sexton verdedigt zijn zwaargewicht titel voor het eerst sinds hij Gary Cornish versloeg op punten in oktober. En Fury, die slechts één keer in zijn 21-vechtscarrière is verslagen, is op een missie om de 33-jarige te onttronen. Hij zei: "Ik ga doen wat ik altijd doe en da tis presteren op mijn beste vermogen".

Het is een geweldig gevecht tegen een jonge tegenstander van wereldklasse

Maar ik geloof dat ik de ervaring en het vermogen heb om te winnen en ik zal helemaal niet gefaseerd het land van Hughie ingaan zoals ik in het verleden heb bewezen met Kampioensoverwinningen in Belfast, tweemaal, en in Edinburgh. " Over zijn vreugde gesproken, Fury zei: "Ik ben verheugd om het historische British Heavyweight Championship weer terug te brengen naar de mainstream, free-to-air, televisie op Channel 5, waar het door het grootste publiek gezien zal worden vanwege hun aanzienlijke bereik en belichting. De uitdager zal terugkijken op een controversiële nederlaag tegen WBO-kampioen Joseph Parker in september.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws