Hoofdpijn! Vechter KOPT rivaal ring uit (video) Nieuws
Nieuws

Hoofdpijn! Vechter KOPT rivaal ring uit (video)

Hoofdpijn! Vechter KOPT rivaal ring uit (video)

Als je dacht dat alleen bij het voetbal 'gekopt' wordt dan heb je het mis. Lethwei is een uiterst gevaarlijke en meedogenloze krijgskunst die tot ernstige verwondingen kan leiden. Waar gebruik van het hoofd om kopstoten uit te delen toegestaan is.

Lethwei is ook bekend als Birmese blote knokkel boksen, en zoals de naam al zegt, gebruiken tegenstanders hun blote knokkels tijdens een bokswedstrijd, wat een van de gevaarlijkste manieren is om te boksen.

Dagen koppijn

Naast boksen mag je als vechter je hoofd gebruiken. Het wordt beschouwd als een snelle, zeer effectieve maar riskante manoeuvre, omdat een misplaatste slag ook letsel kan veroorzaken bij de persoon die de kopstoot geeft. …

De kin van de vijand is over het algemeen ook een slechte positie om een kopstoot te geven, tenzij hij van onder naar boven in de onderkant van de kin slaat, vergelijkbaar met een uppercut. In de video is te zien wat deze kopstoten kunnen uitrichten, gegradeerd dagen koppijn…..

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws