'Hoeren en wiet!' Andy Ruiz zwaar genaaid door ex-vrouw na twitter-hack Nieuws
Nieuws

'Hoeren en wiet!' Andy Ruiz zwaar genaaid door ex-vrouw na twitter-hack

'Hoeren en wiet!' Andy Ruiz zwaar genaaid door ex-vrouw na twitter-hack

Andy Ruiz Jr de voormalige WBC bokskampioen, beweerd dat zijn Twitter-account is gehackt door zijn ex nadat er een Twitter bericht werd verzonden over het nemen van drugs en het betalen voor prostituees.

Het twitter account van Ruiz deelde ook foto's van de Mexicaans-Amerikaanse atleet, waarop hij was aangesloten op een infuus. Ruiz heeft de laatste weken wat woelige tijden meegemaakt, waaronder een scheiding van zijn ex-vrouw Julie Lemus.

Andy Ruiz voor lul gezet door ex-vrouw

Lemus zou volgens Ruiz verantwoordelijk zijn voor het jacken van zijn twitter account en de berichten te hebben geplaatst. Dit deed zij uit wraak op de bokser die inmiddels een andere relatie heeft.

Ondanks dat Ruiz en Lemus naar verluidt al enige tijd uit elkaar zijn, zou de nieuwe relatie van Ruiz social media star Mayeli Alonso, Lemis hebben geïrriteerd.

Ruiz heeft zijn oog gericht op een gevecht met Tyson Fury, die wordt weerlegd door Fury's promoter Frank Warren, terwijl Ruiz ook Deontay Wilder op zijn vizier heeft.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws