Hoe laat vecht Rico tegen Jamal vanavond: 'Gratis kijken' Nieuws
Nieuws

Hoe laat vecht Rico tegen Jamal vanavond: 'Gratis kijken'

Hoe laat vecht Rico tegen Jamal vanavond: 'Gratis kijken'

De verwachting is dat Verhoeven en Ben Saddik tussen 23:00 uur en 00:00 uur vanavond zullen vechten tegen elkaar. Een en ander hangt wel af hoe de eerdere gevechten verlopen. Via tv kun je helaas niet kijken wel via livestream op laptop, computer en mobiele apparaten.

Vandaag 23 oktober is het dan zover, in het Gelredome staan Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik voor de derde keer tegenover elkaar. De stand tussen Verhoeven en Ben Saddik is 1-1 maar wat er ook gebeurt vanavond zal dit veranderen. Wie er gaat winnen blijft nog even spannend, wel is bekend om hoe laat Verhoeven en Ben Saddik ongeveer zullen vechten.

Collision 3, met daarin het gevecht tussen Verhoeven en Ben Saddik begint om 20:00 uur, het voorprogramma Glory 79 start om 18:00 uur en deze is gratis te bekijken (meer info vindt je door hier te klikken). Let wel er staan een aantal interessante gevechten op de rol.

GLORY 79 start 18:00 uur

Nabiyev vs. Jones
Adamchuk vs. Ulianov
Baker vs. Ozcaglayan
Koprivlenski vs. Gazani

Glory 79 wordt dus gevolgd door Collision 3, met daarin de terugkeer van Gökhan Saki die het opneemt tegen de gevaarlijke Brit James McSweeney die zich met Alistair Overeem voorbereidde op het gevecht. Onderstaand het programma van Glory Collision 3 die te zien is via betaalde Pay Per View.

Glory Collision 3 start 20:00 uur

Rico Verhoeven vs. Jamal Ben Saddik
Gökhan Saki vs. James McSweeney
Hamicha vs. Dbili
Abena vs. Maslobojev
Adegbuyi vs. Plazibat
Duut vs. King

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws