Hoe dan? 2 maanden trainen met Jake Paul beter betaald dan MMA vechten
Home / Nieuws / Hoe dan? 2 maanden trainen met Jake Paul beter betaald dan MMA vechten

Hoe dan? 2 maanden trainen met Jake Paul beter betaald dan MMA vechten

Anthony Taylor, die vijf keer voor Bellator heeft gevochten, werd door Jake Paul ingehuurd als sparringpartner voor zijn gevecht tegen Tyron Woodley. Hij zegt dat hij meer werd betaald om twee maanden te trainen dan zijn gecombineerde gage voor zijn 12 MMA-wedstrijden.

Afgezien van het feit dat Paul eerder een aanzienlijke donatie heeft gedaan aan UFC vlieggewicht Sarah Alpar voor haar trainingskosten, lijkt hij zijn trainingspartners ook heel goed te betalen. ,,Ik had de kans om te vechten in Cage Warriors, maar ik kon het geld dat Jake bood niet laten liggen”, vertelde Taylor aan Betway Insider.

Dit kan toch niet

,,Ik krijg in twee maanden tijd meer geld als Jake’s trainingspartner dan ik in mijn hele MMA-carrière in zes jaar heb verdiend. Ik zweer het, ik heb in twee maanden meer geld verdiend met Jake dan mijn hele MMA-carrière. Dat is verontrustend als je erover nadenkt, want ik heb gevochten voor Bellator. Ik heb gevochten tegen twee top vijf kanshebbers in Bellator. Het is tijd om een ​​tandje bij te steken en voor de UFC te vechten.”

Afgezien van het loon, kreeg Taylor ook een plek op hetzelfde evenement waar Paul bokst. Hij zal het opnemen tegen Tommy Fury, de halfbroer van bokskoning Tyson Fury. Ook Paul ageert al lange tijd tegen organisaties als de UFC en dat deze hun vechters niet goed betalen.

Bekijk ook

Rico rivaal staat op! ‘Glory, teken deze kickbokser’ (video)

Rico Verhoeven vocht afgelopen weekend een monster gevecht uit met Jamal Ben Saddik.

UFC’er Costa geeft blessure de schuld voor missen gewicht

Paulo Costa vs Marvin Vettori is misschien wel het grootste verhaal dat uit UFC Vegas 41 dit weekend kwam.

Doodsklap! Senegalese reus ‘KO’ door sterkste man (video)

Mariusz Pudzianowski sloeg met een ware doodsklap 'Bombardier' ​uit Senegal knock-out

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page