Hier werd nog meer gevochten dit weekend! Dikke KO's en meer..... Nieuws
Nieuws

Hier werd nog meer gevochten dit weekend! Dikke KO's en meer.....

Hier werd nog meer gevochten dit weekend! Dikke KO's en meer.....

Vandaag en gisteren werd er flink op los geknokt in de vechtsportwereld, naast UFC 291 was er ook Bellator en Rizin waar veel spektakel te bewonderen was, wij brengen enkele highlights.

Tijdens het gecombineerde Bellator MMA en Rizin event in Japan stopte Chihiro Suzuki van Rizin de legendarische Bellator vechter Patricio Pitbull in ronde 1 en maakte geschiedenis.

Daarnaast was het gevecht van Tofiq Musayev die na lange tijd terugkeerde naar Japan er ook een uit de boeken, deze scoorde een lekker knock-out op tegenstader Akira in ronde twee.

Als kers op de taart was het Izawa die de snelste overwinning in de historie van Rizin neerzette door haar tegenstander Claire Lopez buiten westen te wurgen met een choke hold.

Hoelang Bellator MMA en Rizin gezamenlijk zullen organiseren is nog maar de vraag. De geruchten worden steeds sterker dat Bellator zal fuseren met concurrent PFL. Naar verluidt zal dit in augustus bekend worden gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws