Hevige ruzie tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik! 'Oude vete laait op' Nieuws
Nieuws

Hevige ruzie tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik! 'Oude vete laait op'

Hevige ruzie tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik! 'Oude vete laait op'

Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik zijn opnieuw verwikkeld in een harde strijd, deze keer niet in de Gloryring maar in een heftige woordenoorlog op social media.

Vandaag werd aangekondigd dat Glory kampioen Rico Verhoeven op 4 november terugkeert naar het strijdtoneel na een lange afwezigheid tegen uitdager Tariq 'Cookie' Osaro. Een fan reageerde onder de Instagram post van Glory Kickboxing dat deze liever Jamal Ben Saddik een wildcard had zien geven voor een gevecht.

Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik trekken opnieuw de handschoenen tegen elkaar aan 

Niemand minder dan Verhoeven reageerde hier nogal fel op: "Hij (Jamal Ben Saddik. red), verdient een wildcard 🤯 deze man is gepakt met doping voor de 2de keer......deze man zouden ze uit de sport moeten gooien", schreef Verhoeven. Het duurde niet lang voordat Ben Saddik keihard terug sloeg.

Hevige ruzie tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik! 'Oude vete laait op'

"Rico Verhoeven bang om nog een oog te verliezen? maar je hebt gelijk nep kampioen, ik ben weg". Dit gooide olie op het vuur van de kampioen. "Ik weet niet waar je aan hebt gezogen... maar het is gekookt in een laboratorium en ze hebben er wat chemische dingen mee gedaan 🤣 het gaf je echter een sixpack... jammer dat het je geen hart van een vechter en de mentaliteit om nooit op te geven gaf. Waarschijnlijk niet het all-inclusive pakket 🤣✌🏻", reageerde Verhoeven.

Dit wekte reactie op bij Ben Saddik: "Rico Verhoeven fijn om te horen dat je mijn voortgang volgt op mijn socials. Zegt genoeg, nog steeds angst in je hart. Denk niet dat je daardoor een schone Epo-jongen bent, omdat je niet gepakt bent. Na november ben je er waarschijnlijk weer 2,5 jaar uit, zo kan iedereen nog jaren kampioen zijn", aldus Ben Saddik.

Terwijl beide vechters een flinke ruzie ontketende reageerden ook fans, waar de een het eens is met Verhoeven steunt de ander Ben Saddik.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws