'Hevig verdriet': UFC'er Adesanya's trainingsmaat (25) overleden aan mishandeling Nieuws
Nieuws

'Hevig verdriet': UFC'er Adesanya's trainingsmaat (25) overleden aan mishandeling

'Hevig verdriet': UFC'er Adesanya's trainingsmaat (25) overleden aan mishandeling

Fau Vake is overleden ten gevolge van de mishandeling die vorige week plaatsvond. De trainingsmaat van UFC kampioen Israel Adesanya werd aangevallen door een aantal mannen, die hem dusdanig mishandelde dat hij in coma raakte.

De Nieuw-Zeelandse pers maakt vandaag melding van het overlijden van Vake. De sportschool waar Vake trainde deed een verklaring uitgaan; ,,Het is met onverklaarbare droefheid, bijna zeven dagen en op een uur na zijn ziekenhuisopname, is Fau's zwaarste wedstrijd geëindigd", aldus een verklaring van City Kickboxing.

Er is een Crowdfunding actie opgericht om de vrouw en dochter van de vechter financieel bij te staan. ,,Onze geliefde broer Fau heeft zich bij de Eeuwige aangesloten. Fau vocht een week lang een moedig gevecht in het ziekenhuis, nadat hij op 16 mei wreed en laf was aangevallen', aldus een bericht op de wervingspagina.

,,Laten we bij Fau's rouwende familie staan om een deel van de financiële druk te verlichten in deze ondoorgrondelijk moeilijke tijd. Slechts maanden geleden verloor de familie Vake hun vader. Het doet pijn. Wij staan achter hen." Fan Vake werd slechts 25 jaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws