VIDEO: Het meest brute einde in de BJJ Historie! Nieuws
Nieuws

VIDEO: Het meest brute einde in de BJJ Historie!

VIDEO: Het meest brute einde in de BJJ Historie!

Misschien het meest brute einde in alle vechtsport toernooien dit jaar, en een die je nachtmerries kan geven ...

Braziliaanse Jiu Jitsu blijft stijgen als een legitieme competitieve sport. Sinds de vroege jaren 90, toen de kunst op de internationale scène losbarstte, heeft BJJ de plaats van opvallende vechtsport, en als de voornaamste MMA-basis behaald.

Braziliaanse Jiu Jitsu een wereldberoemde kunst

Dankzij de familie Gracie is Braziliaanse Jiu Jitsu inmiddels een wereldberoemde vechtkunst. In het verleden waren korrelige VHS-tapes van de Gracies die elke uitdager aannemen, zeer gewild bij fans.

Nu hebben de UFC en andere MMA-organisaties het pure gevecht minder taboe gemaakt, Braziliaanse Jiu Jitsu is massaal geadopteerd. Onder de topcompetities is de Abu Dhabi Grand Slam, waar kampioenen andere kampioenen op de mat ontmoeten.

Dit jaar was er een actie vol toernooi, maar het meest opmerkelijke einde van een partij is afkomstig van een man die met een zwarte band. Zijn naam is Tiago Bravo.

Bravo's Brute Loop Choke

Vechtend tegen de Koreaanse Youngsu Kim dit jaar, liet Bravo misschien de meest verrassende techniek ooit zien. Bekijk de video beelden en zie zelf hoe effectief BJJ kan zijn in een gevecht!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws