Het "MAN" tegen "VROUW" MMA gevecht van 1 miljoen komt er aan? - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Het “MAN” tegen “VROUW” MMA gevecht van 1 miljoen komt er aan?

Het “MAN” tegen “VROUW” MMA gevecht van 1 miljoen komt er aan?

Vechtsport fans zijn altijd al nieuwsgierig geweest naar het idee van een MMA gevecht tussen verschillende geslachten.

Het is onvermijdelijk. Zodra vrouwen op een voldoende groot podium in MMA hebben gevochten, hoe kunnen we dan niet speculeren over mogelijke match-ups tussen mannen en vrouwen? Jarenlang riepen slimme vechtfans Ronda Rousey op om tegen een man te gaan vechten. Zelfs vandaag zijn er genoeg mannelijke vechters die men graag zou betalen om Cris Cyborg te zien vechten, tegen een man.

In Rusland kan alles

Maar ‘gezonde’ geesten hebben deze match-ups voorbestemd om nooit verder te laten gaan dan de toevallige nieuwsgierige opmerking. Want, welke commissie of vechtsport bond zou ooit zoiets sanctioneren? Laat het aan Rusland over, om eventuele zorgen over atletiekcommissies opzij te schuiven, en de donkerste onderdrukte verlangens van de menselijke psyche tot leven te brengen. Want hier komt Gender Wars in het spel.

Vage informatie en poster?

Ultimate Fighter Heavyweight Wes Sims vecht inderdaad tegen 96 vechtveteraan Travis Wiuff op de undercard. Dus dat is waar je je verwachtingen kunt bepalen. De toegevoegde noten van “No Cage, No Ropes, Backyard Rules!” Stellen iedereen gerust die bang was dat vechters veiligheid iets minder dan een topprioriteit zou zijn. Geen gekheid, er is geen kooi. Raad eens? Er is ook geen $ 1 miljoen dollar. De vechters hebben geluk als het prijzengeld een miljoen roebel is, omgerekend € 15.000 volgens de huidige koers. De aankondiging dat er geen live publiek zal zijn, maakt het hele verhaal alleen maar vager.

Het feit dat er nog  geen vechters zijn aangekondigd voor deze Man vs. Vrouw Gender War, maakt het allemaal een beetje vaag.

We kunnen alleen maar hopen dat dit evenement daadwerkelijk zal staan te gebeuren. Sommige vreselijke ideeën zijn te perfect om geen waarheid te worden. Geïnteresseerd in deze MMA-rariteit? Het zal live te zien zijn op 12 januari, streaming op InPlayer.com.

Vechtsport fans zijn altijd al nieuwsgierig geweest naar het idee van een gevecht tussen verschillende geslachten.

Bekijk ook

Bokser (24) doodgeslagen in de ring! Reanimatie faalt

Bokser doodgeslagen in de ring! Reanimatie faalt

Na een aantal keer zwaar geraakt te zijn ...

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder kwam zich op uitnodiging van de Nederlandse Vechtsportautoriteit

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page