'Het is klaar!' Kickbokser Robbie Hageman  (30) stopt definitief Nieuws
Nieuws

'Het is klaar!' Kickbokser Robbie Hageman (30) stopt definitief

'Het is klaar!' Kickbokser Robbie Hageman  (30) stopt definitief

Robbie Hageman, een van Nederlands grootste kickboks talenten stopt definitief. Hij moet onder het mes door de tumor in zijn hoofd. Op Instagram kondigt Hageman aan dat het 'klaar' is.

De 30-jarige Hageman recentelijk te zien is in het tv-programma Kamp Van Koningsbrugge zal niet meer de ring in stappen. De topkickbokser had een afscheidswedstrijd gepland maar deze is afgezegd. Volgende week dinsdag zal Hageman worden geopereerd aan de tumor in zijn hoofd (lees verder onder video).

,,Ik heb lang nagedacht over dit bericht en zoals jullie me kennen: Ik neem mijn woorden niet terug. Het is echt klaar nu!", schrijft Hageman op zijn Instagram. ,, Zoals alle grote vechters: Holyfield, Mohammed Ali, Tyson en Ramon Dekkers, sluit ik mijn carrière af met een verlies partij. Gelukkig wel op het hoogste niveau in een destijds (nov 2018) uitverkochte Ahoy."

Groot vechter

,,Gevochten over de hele wereld, Thailand, Japan, China, Georgië en Turkije etc. Voor organisaties als K1, A1wcc, It's Showtime, Kunlun, Glory en Enfusion. Wereldkampioen in 2014 en 2017." Hageman was net aan zijn carrière bij Glory Kickboxing begonnen toen het noodlot toesloeg en een tumor werd ontdekt (lees verder onder mijn Instagram).

Hageman werd al eerder geopereerd en had er weer zin in. De kickbokser die zelfs door UFC-ster Conor McGregor werd uitgekozen om deze het kickboksen bij te brengen kan rekenen op veel steun en vindt kracht in zijn geloof.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws