HESDY GERGES: 'RICO VERHOEVEN IS IN MIJN WERELD GEEN KAMPIOEN' (VIDEO) Nieuws
Nieuws

HESDY GERGES: 'RICO VERHOEVEN IS IN MIJN WERELD GEEN KAMPIOEN' (VIDEO)

HESDY GERGES: 'RICO VERHOEVEN IS IN MIJN WERELD GEEN KAMPIOEN' (VIDEO)

In een interview met FunX sprak Hedsy Gerges over zijn verleden en het boek over zijn leven 'Fightersheart'.

Het levensverhaal van Gerges zou een geknipt scenario zijn voor een film script, met alle ingrediënten aanwezig. De sympathieke vechter heeft veel meegemaakt maar vocht zich telkens terug.

Gerges vocht tegen grote namen, werd werd in 2015 veroordeeld tot vierenhalf jaar celstraf voor cocaïnesmokkel, maar hoefde de straf niet uit te zitten en werd vrijgesproken.

Geen echte kampioen

Over wereldkampioen bij GLORY Kickboxing is Gerges duidelijk, en zet dat als hij hem tegenkomt een klap zal verkopen voor het gebruiken van zijn naam tijdens de persconferentie voor het gevecht met Badr Hari. "Hij mag dan wel wereldkampioen zijn maar in mijn wereld niet," zegt Gerges.

Naar het boek wordt uitgekeken door de fans, zelden is een kickbokser zo open over zijn verleden en heden. Tegenwoordig vervolgd Gerges zijn carrière in het MMA-vechten en zegde hij het kickboksen (voorlopig vaarwel).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws