Hesdy Gerges: 'Geen MMA maar kickboksen bij Bellator' Nieuws
Nieuws

Hesdy Gerges: 'Geen MMA maar kickboksen bij Bellator'

Hesdy Gerges: 'Geen MMA maar kickboksen bij Bellator'

Hesdy Gerges zal niet snel meer in een MMA-wedstrijd te zien zijn. De topatleet die eerder dit jaar nog tegen Rico Verhoeven in de ring stond bij Glory, zal zich toeleggen op het kickboksen en een gevecht bij Balltor ligt in het verschiet.

Tijdens een interview gisteren met onze redactie gisteren liet Denise Kielholtz, die 16 juli voor de Bellator MMA vlieggewicht titel zal strijden. Zich ontvallen dat zij graag samen met haar man Hesdy op een evenement zou willen vechten. Remon Daalder (manager) bevestigde deze wens en verwacht dat deze in de nabije toekomt uit zal komen.

Grote wens

,,Hesdy zal geen MMA meer vechten, maar we werken er wel aan hebben dit al vaker aangegeven bij Bellator dat Hesdy en Denise op een zelfde event zouden willen staan", zegt Daalder. ,,De kans is groot dat dit gaat lukken, dan draait Hesdy een main event in het kickboksen. Denise zal dan haar titel verdedigen waarvan ik overtuigd ben dat zij deze volgende week zal winnen."

Het zou een unicum zijn voor de Nederlandse vechtsport wereld als een vechtkoppel op een zelfde evenement te zien zullen zijn. Bij de Amerikaanse UFC is dit al eens eerder voorgekomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws