INTERVIEW! Topvechter Denise Kielholtz: 'Die titel wordt van mij'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / INTERVIEW! Topvechter Denise Kielholtz: ‘Die titel wordt van mij’

INTERVIEW! Topvechter Denise Kielholtz: ‘Die titel wordt van mij’

Denise Kielholtz vecht 16 juli tijdens het Bellator MMA evenent in Amerika voor de wereldtitel. De huidige kampioen Juliana Velasquez die rond eind vorig jaar kampioen vlieggewicht is zal het kijken hebben tegen de Nederlandse topvechter.

In een interview vandaag met Vechtsport Info verteld Kielholtz die meerdere titels op haar naam heeft staan, niet zonder het goud nar ons land terug te keren. Samen met haar manager Remon Daalder sprak zij dan ook over de verwachtingen van het gevecht.

,,Als ik die ring of kooi in ga dan verander ik in een ander persoon, met maar een ding voor ogen winnen”, zegt Keliholtz. ,,Dit gevecht wordt de kroon op mijn werk, hier heb ik jaren naar uitgekeken.” De kans dat Kielholtz met de titel naar huis komt is zeer groot. In haar laatste gevecht slag zij haar rivaal Kate Jackson binnen 43 seconden KO. En daarvoor had de Nederlandse al haar gevechten gewonnen.

Topvechter

Als vrouw van de bekende kickbokser en MMA-vechter Hesdy Gerges kon zij rekenen p zijn steun naast die van haar team: ,,Hesdy heeft veel dingen uit handen genomen, zo kon ik mij volledig concentreren op het gevecht. Veel rusten en trainen.” Op de vraag of er wel eens onderlinge competitie is zegt de vechtster; ,, We steunen elkaar en trainen met elkaar. “

Ook vertelde manager Remon Daalder dat er gewerkt wordt aan grote dingen naast de sport. De sponsoroen staan in de rij voor de sympathieke vechter. Bekijk de video voor meer…..

Bekijk ook

Vechtmachine ‘Kayla’ pakt 2e miljoen tijdens titelgevecht

Kyla Harrison heeft het weer geflikt,

Rico Verhoeven: ‘Ik heb het verkloot’ (video)

Tijdens mijn tweede gevecht met Badr voelde ik mij mentaal niet goed

Welterusten! Boksdebutant scoort ‘KO’ van het jaar (video)

Antoine Cobb scoorde in zijn eerste prof bokswedstrijd een dikke knock-out.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page