🎥 Heldhaftige Jiu-Jitsu zelfverdediging tegen overvaller: 'niet verwacht' Nieuws
Nieuws

🎥 Heldhaftige Jiu-Jitsu zelfverdediging tegen overvaller: 'niet verwacht'

🎥 Heldhaftige Jiu-Jitsu zelfverdediging tegen overvaller: 'niet verwacht'

Een overvaller in Viña del Mar, Chili, kreeg de verrassing van zijn leven toen hij probeerde een man te beroven. Wat hij niet wist, was dat zijn slachtoffer een expert was in de vechtsport, met name in jiu-jitsu, en klaar stond om zichzelf te verdedigen.

De Politie van Viña del Mar gaf recentelijk de video vrij van het incident welke in de zomer plaatsvond.

Toenemende onveiligheid wereldwijd

De wereldwijde onveiligheid neemt toe, met talloze verhalen over burgers die slachtoffer worden van diefstal in verschillende vormen, of het nu op straat is, in een winkel of in het openbaar vervoer.

In de video die viraal ging op sociale media, is te zien hoe een overvaller een harde klap krijgt wanneer hij probeert een man te beroven op Plaza Sucre in Viña del Mar. De man, die zich niet liet intimideren door het wapen van de overvaller, nam snel de controle over en gebruikte zijn jiu-jitsu vaardigheden om de overvaller te overmeesteren.

De kracht van zelfverdediging

Terwijl hij de overvaller op de grond hield met een greep, riep het slachtoffer: "Ik ben aan het werk en jij komt me beroven?" Ondanks de pogingen van de overvaller om zich te bevrijden, hield de man hem stevig vast, gebruikmakend van zijn handen en benen om de situatie te beheersen.

Hoewel verschillende mensen langs de plaats van het incident liepen, kozen zij ervoor om de scène te negeren en niet in te grijpen. De vaardigheid van het slachtoffer in zelfverdediging verbaasde de toeschouwers en de video werd snel viraal, wat leidde tot duizenden reacties en commentaren op sociale media.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws