HELDEN: Turkse MMA-vechters redden slachtoffers aanslag Wenen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / HELDEN: Turkse MMA-vechters redden slachtoffers aanslag Wenen

HELDEN: Turkse MMA-vechters redden slachtoffers aanslag Wenen

Tijdens de terroristische aanslag in Wenen op maandagavond hebben twee Turkse MMA-vechters een heldendaad verricht.

Twee Turkse MMA-vechters die in Wenen wonen worden geprezen als ‘helden’ na het helpen van vrouw en politieagent tijdens dodelijke schietpartij door terroristen, zo meld de internationale media. Mikail Ozen en Recep Gultekin beiden MMA-vechters bevonden zich op straat toen de aanslag begon.

Tijdens de schietpartij was Ozen in het Turks te horen terwijl hij schreeuwde “zoek dekking” en zich samen met Gultekin die zelf gewond raakte, een vrouw en een gewonde politieagent hielpen. En zich verscholen achter een muur bij een metro ingang. Doordat Ozen in het Turks riep was er verwarring en werd er eerst gemeld dat de daders Turks zouden zijn.

Niet aarzelen

“Een oude vrouw liep richting het theater. Toen we de vrouw zagen, gingen naar haar toe. We hebben die vrouw ook meegenomen naar een veilige plek ‘, zei Ozen tegen Hurriyet. En voegde eraan toe:’ Toen kwamen we bij het metrostation. Ik zag de politieagent die daar neergeschoten was en we hebben hem uit de vuurlinie gehaald. ” Ozen verteld dat de schutters slechts 6 meter bij hen vandaag waren.

De dodelijke schietpartij begon maandagavond rond 20.00 uur in de buurt van de grootste synagoge van Wenen, de Stadttempel. Deze was gesloten toen de aanslag plaatsvond. Een vuurgevecht met de politie verspreidde zich al snel naar zo’n zes verschillende locaties in de stad.

Bij de aanslag kwamen twee omstanders om het leven en aantal personen gewond raakten. Ook een van de daders werd gedood een tweede opgepakt een derde is nog voortvluchtig.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page