Heftig: kickbokser rijdt voetgangers ziekenhuis in Nieuws
Nieuws

Heftig: kickbokser rijdt voetgangers ziekenhuis in

Heftig: kickbokser rijdt voetgangers ziekenhuis in
Heftig: kickbokser rijdt voetgangers ziekenhuis in

Twee voetgangers belanden afgelopen weekend in het ziekenhuis nadat een man hen van de stoep reed in Warschau. De dader blijkt de in Polen populaire professionele vechtsporter Igor K. te zijn.

Zoals gerapporteerd door "Super Express" reed de 46-jarige Kickbokser plotseling over de stoep en reed twee mensen aan die in het ziekenhuis werden opgenomen met botbreuken. Bronnen melden dat het om Igor Kolacin zou gaan die nuchter leek, uit drugtesten bleek dat hij cocaïne gebruikt had

Kolacin is meervoudig Pools kampioen en winnaar van de Poolse beker in K-1, muay thai en kickboks lowkick. Hij startte ook een MMA-carierre, en vecht onder anderen bij de KSW-organisatie. Ook is hij actief als trainer en coach.

Vallende telefoon

De vechter verloor de macht over het stuur van zijn auto, nadat zijn telefoon was gevallen en hij hem probeerde op te rapen. De man raakte een passerend stel, dat met breuken naar het ziekenhuis werd vervoerd.

LEES OOK: MMA vechter wreekt zus

Eerste tests bevestigden dat Kolacin onder invloed van een verdovend middel was. Op maandag is hij voorgeleid voor het veroorzaken van een ongeluk na het slikken van drugs, bevestigt Marcin Saduś, woordvoerder van het Districtsparket in Warschau.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws