Heftig 2 tegen 1 gevecht! 'MMA-dude gaat los' (video) Nieuws
Nieuws

Heftig 2 tegen 1 gevecht! 'MMA-dude gaat los' (video)

Heftig 2 tegen 1 gevecht! 'MMA-dude gaat los' (video)

Met meerdere personen iemand aanvallen is vaak een laffe daad. Maar wat als je wordt uitgedaagd door een MMA-kleerkast van ruim 100 kilo. Zou jij er dan op af gaan?

Een duidelijk in MMA getrainde jongeman die gebouwd is als een betonnen bunker deinst niet weg als twee woestelingen op hem afstormen. Sterker nog hij moedigt de aanvallers aan vooral naar voren te komen.

Kom op dan

Dat gaat al snel mis als blijk dat de spierbonk over MMA-skills beschikt. Binnen seconden ligt een van de aanvallers 'KO' op de grond, terwijl de andere er flink van langs krijgt. Een dame, vermoedelijk de moeder van een van de twee aanvallers komt schreeuwend tussenbeide.

,,Stop dit hou op met deze bullshit", is te horen terwijl de vrouw als een vechtsport scheids de knokkers wil stoppen. De MMA-dude is niet onder de indruk en schopt nog even een van de twee mannen in het gezicht, auwwww...

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws