'HATER': UFC'er Jones SLAAT terug naar oud-rivaal - Vechtsport Info
Home / Nieuws / ‘HATER’: UFC’er Jones SLAAT terug naar oud-rivaal

‘HATER’: UFC’er Jones SLAAT terug naar oud-rivaal

Jon Jones slaat terug naar Chael Sonnen vanwege zijn recente opmerkingen over de voormalige lichtzwaargewicht kampioen. De oud rivalen raakten in een woeste woordenoorlog verwikkeld op twitter, waarbij Jones het niet pikte.

Nadat Jones had getweet dat hij op het punt stond iets groots te baren, reageerde Sonnen terug met een grappige reactie. Dit kwam niet goed aan bij Jones die meteen met een aantal inmiddels verwijderde bericht keihard terugsloeg.

Misgunnen

,,Jon Er zijn elegantere manieren om de wereld te laten weten dat je een Laxeer merk als sponsor hebt gestrikt”, twitterde Sonnen over Jones. Het was een subtiele steek onder water van Sonnen, maar Jon Jones leek het niet leuk te vinden en ging naar sociale media om de voormalige UFC-titeluitdager te bashen.

,,Het enige wat je hoefde te doen was de eerste ronde overleven en al je dromen zouden zijn uitgekomen”, reageerde Jones terug. Jon Jones het over UFC 159 waar hij zijn teen brak in de eerste ronde tegen Sonnen. Het gevecht zou waarschijnlijk zijn gestopt als het de tweede ronde was ingegaan, maar Jones behaalde een TKO-overwinning in de eerste ronde met nog slechts 27 seconden te gaan.

Ik snap waarom je me haat

,,Hoe succesvol je ook bent, het is gek om je in mijn schaduw te zien leven zoals jij dat doet. Onthoud gewoon dat verliezers zich concentreren op winnaars”, schreef Jones in verschillende tweets. ,,Het enige wat je hoefde te doen, was de eerste ronde overleven en al je dromen zouden zijn uitgekomen. Ik snap waarom je me haat.”

,,Wat doe je als iemand in het echt je onder je reet schopt, keyboard-warrior. Ik zou het heerlijk vinden om op een avond bij jou thuis te eten. Ik zou je koffie voor me laten zetten”, aldus Jones. Het is alsof zodra je geen dingen meer hebt om over te praten, je mijn dikke reet terug in je mond stopt. Ik heb nog nooit iemand zoals jij ontmoet, ”voegde Jones eraan toe.

Bekijk ook

Zorgen om bokskoning Tyson Fury! ‘Dit kan zo niet’ (video)

Als dit maar goed gaat

Rico Verhoeven: ‘Zo zou ik nooit vechten’ (video)

Rico is er zeker van zo zou hij nooit vechten

Mike Tyson tegen Jake Paul de ring in! ’40 miljoen te verdelen’

Mike Tyson en Jake Paul zijn akkoord

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page