'HATER': UFC'er Jones SLAAT terug naar oud-rivaal Nieuws
Nieuws

'HATER': UFC'er Jones SLAAT terug naar oud-rivaal

'HATER': UFC'er Jones SLAAT terug naar oud-rivaal

Nadat Jones had getweet dat hij op het punt stond iets groots te baren, reageerde Sonnen terug met een grappige reactie. Dit kwam niet goed aan bij Jones die meteen met een aantal inmiddels verwijderde bericht keihard terugsloeg.

Misgunnen

,,Jon Er zijn elegantere manieren om de wereld te laten weten dat je een Laxeer merk als sponsor hebt gestrikt", twitterde Sonnen over Jones. Het was een subtiele steek onder water van Sonnen, maar Jon Jones leek het niet leuk te vinden en ging naar sociale media om de voormalige UFC-titeluitdager te bashen.

'HATER': UFC'er Jones SLAAT terug naar oud-rivaal

,,Het enige wat je hoefde te doen was de eerste ronde overleven en al je dromen zouden zijn uitgekomen", reageerde Jones terug. Jon Jones het over UFC 159 waar hij zijn teen brak in de eerste ronde tegen Sonnen. Het gevecht zou waarschijnlijk zijn gestopt als het de tweede ronde was ingegaan, maar Jones behaalde een TKO-overwinning in de eerste ronde met nog slechts 27 seconden te gaan.

Ik snap waarom je me haat

,,Hoe succesvol je ook bent, het is gek om je in mijn schaduw te zien leven zoals jij dat doet. Onthoud gewoon dat verliezers zich concentreren op winnaars", schreef Jones in verschillende tweets. ,,Het enige wat je hoefde te doen, was de eerste ronde overleven en al je dromen zouden zijn uitgekomen. Ik snap waarom je me haat."

,,Wat doe je als iemand in het echt je onder je reet schopt, keyboard-warrior. Ik zou het heerlijk vinden om op een avond bij jou thuis te eten. Ik zou je koffie voor me laten zetten", aldus Jones. Het is alsof zodra je geen dingen meer hebt om over te praten, je mijn dikke reet terug in je mond stopt. Ik heb nog nooit iemand zoals jij ontmoet, ”voegde Jones eraan toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws