Hasbulla: 'Ik ga Abu Rozik compleet slopen' | video interview
Home / Nieuws / Hasbulla: ‘Ik ga Abu Rozik compleet slopen’ | video interview

Hasbulla: ‘Ik ga Abu Rozik compleet slopen’ | video interview

Hasbulla: 'Ik ga Abu Rozik compleet slopen' | video interview

Hasbulla Magomedov heeft zijn rivaal en potentiële tegenstander Abdu Rozik nog steeds in het vizier. De tienerster maakt furore sinds hij voor het eerst viraal ging als gevolg van zijn vete met Abdu Rozik, een man die ook lijdt aan groeihormoon deficiëntie zoals Hasbulla zelf.

Enkele behoorlijk bizarre trends hebben de afgelopen jaren de krantenkoppen op internet gehaald, maar een die bijzonder relevant is geweest in de vechtsport wereld, is de opkomst van Hasbulla. Bijna alles en iedereen werd uitgedaagd door de mini vechter, maar Rozik staat bovenaan zijn lijstje (gaat verder onder video interview met Hasbulla).

In zijn allereerste volledige interview, heeft Hasbulla veel te zeggen over Rozik. ,,Als ik in Dubai ben, zijn thuis, is hij nergens te bekennen. Maar als ik terugga naar Dagestan begint hij mij uit te dagen”, zegt Hasbulla. Als we tegenover elkaar staan bevriest hij. Hij kan letterlijk niet bewegen.”

Ik sla hem KO

,,Maar de volgende keer dat ik hem zie sla ik hem knock-out. Wat denk je hiervan? Zet ons in een kamer, sluit de deur en er komt maar een man naar buiten. De ander kan onderuitgezakt op de grond blijven liggen.”

Sommigen vinden de hele Hasbulla-rage een beetje veel, maar sommigen vinden het ongelooflijk vermakelijk. De meerderheid weet gewoon niet echt wat ze ervan moeten denken. Na de afgelopen tijd mensen als Dana White en Khabib Nurmagomedov te hebben ontmoet, zou het niet verwonderlijk zijn om Hasbulla binnenkort op een ander UFC-evenement te zien verschijnen.

Bekijk ook

Boks influencer Logan Paul tekent bij WWE: 'Ik kom eraan'

Boks influencer Logan Paul tekent bij WWE: ‘Ik kom eraan’

Logan Paul wordt officieel een WWE Superstar de influencer en bokser heeft zojuist een contract getekend met de worstelgigant

150 Miljoen voor McGregor en Mayweather rematch! 'Deal is al rond'

150 Miljoen voor McGregor en Mayweather rematch! ‘Deal is al rond’

Floyd Mayweather biedt Conor McGregor 150 miljoen voor een boksrematch

'Holy sh*t wat een klap!' Snelheid is alles jonguh (video)

‘Holy sh*t wat een klap!’ Snelheid is alles jonguh (video)

De beste reactie op een aanval is een razendsnelle counter.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page