Halfblinde kooivechter wil gevecht met Jake Paul: 'Kat uit de zak' Nieuws
Nieuws

Halfblinde kooivechter wil gevecht met Jake Paul: 'Kat uit de zak'

Halfblinde kooivechter wil gevecht met Jake Paul: 'Kat uit de zak'

Michael Bisping heeft bevestigd dat hij serieus interesse heeft voor een bokswedstrijd tegen Jake Paul. De voormalige UFC-kampioen middengewicht Bisping, stopte in 2018 met kooivechten vanwege oogproblemen. Later onthulde hij dat hij volledig blind is aan één oog en later problemen had met zijn andere. Die laatste dwong hem de handschoenen op te hangen.

Ondanks zijn pensionering is Bisping al meer dan een jaar een beoogd tegenstander van Paul. De Brit bevestigde dat hij eerder een deal had gesloten om tegen de YouTube-ster te boksen, maar wees het af. Het lijkt erop dat er van beide kanten nog steeds interesse is om te vechten.

Op sociale media gaan Paul en Bisping al een paar dagen los op elkaar met een mogelijk gevecht in het vizier. Op zijn YouTube-kanaal bevestigde de voormalige UFC-kampioen dat hij serieuze interesse heeft om de YouTuber onder ogen te komen.

Kom maar op

,,Ik stopte met vechten omdat ik maar één oog had en ik mijn andere oog niet wilde riskeren. In boksen, grotere handschoenen, tegen Jake Paul, nogmaals, ik zie hem niet echt als een bedreiging. Dus Jake Paul, jou verslaan klinkt leuk", zegt Bisping.

Bisping vervolgde: ,,Het enige obstakel is dat ik geen toestemming krijg. Ik betwijfel of een van de atletiekcommissies me nu zou toestaan te boksen, ​​omdat ik vroeger over mijn oog loog. Maar nu is het geheim bekend. De kat is uit de zak. Maar er zijn veel landen waar het hen niets kan schelen. "

,,Hoe zit het met Dubai? Dubai lijkt veel gevechten te organiseren. Laten we naar Dubai gaan. Hoe zit het met een Indiaas reservaat?" Uit de woorden van Bisping is af te leiden dat hij serieus is om de strijd met Paul aan te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws