🎥 HAAT: WWE-ster Roman Reigns over fans op sociale media – Vechtsport Info
Home / Nieuws / 🎥 HAAT: WWE-ster Roman Reigns over fans op sociale media

🎥 HAAT: WWE-ster Roman Reigns over fans op sociale media

Roman Reigns WWE Universal Champion, onlangs uitgenodigd door Ariel Helwani voor zijn “MMA Show” -podcast, heeft gesproken over een verscheidenheid aan onderwerpen, waaronder zijn afwezigheid op Wrestlemania 36 vorig jaar. De WWE-ster maakte van de gelegenheid gebruik om te praten over de negativiteit en “giftigheid” van sociale netwerken.

,,Het is een gebrek aan respect voor mijn carrière en voor wat ik heb gedaan voor onze branche en dit bedrijf, en dat is iets anders waar ik niet tegen kan”, zegt Reigns. Iedereen die me negativiteit wenste of een van die idioten die zei: “Ik hoop dat je je been breekt, je heup ontwricht en nooit meer kunt worstelen.”

Onozelen

Reigns die duidelijk maakte in het interview dat het soms de spuigaten uitloopt, zegt: ,,Het is overduidelijk wat ik doe voor dit bedrijf, dit bedrijf en deze sportentertainment industrie. En ik denk dat er geen discussie meer is over wat ik de afgelopen negen maanden heb gedaan. “

Ook zegt Reigns dat het geen echte fans zijn die negatief reageren op social media. ,,Het is duidelijk dat ze het niet begrijpen, en ze haten onwetend omdat ze niet begrepen wat ik naar de tafel breng, wat ik naar dit bedrijf breng. “

Bekijk ook

Sportscholen nog steeds niet open na versoepelen maatregelen

De sport blijft voorlopig het haasje, wanneer hier verlichting komt is niet duidelijk.

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page