Canelo vs Saunders: Speciale WBC titel voor gevecht Nieuws
Nieuws

Canelo vs Saunders: Speciale WBC titel voor gevecht

Canelo vs Saunders: Speciale WBC titel voor gevecht

De WBC heeft een traditie om "speciale" titels te creëren voor gevechten waarbij een van hun kampioenen betrokken is. Zo ook voor de strijd tussen Canelo Alvarez en Bill Joe Saunders op 8 mei in het AT&T Stadium in Arlington, Texas.

Volgende maand zal er een wedstrijd plaatsvinden met 3 titels op het spel de WBC, WBA super middengewicht van Alvarez en de WBO-titel van Saunders. Volgens de voorzitter van de World Boxing Council, Mauricio Sulaiman, zal de sanctionerende instantie een speciale riem voor de wedstrijd creëren de Mestizo-titel.

Traditie

,,Onze grote kampioen Saul Canelo Alvarez zet zijn plan om de super middengewicht divisie te verenigen voort door het op 8 mei in het Dallas Cowboys Stadium tegen de WBO-kampioen, de Britse bokser Billy Joe Saunders, op te nemen", zei Sulaiman.

,,Tijdens dit gevecht zal de World Boxing Council de wereld een ander kunstwerk geven, de prachtige Mestizo-riem, gemaakt door de staat Mexico."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws