'Haat tegen McGregor!' Ierse UFC-ster weer over de scheef Nieuws
Nieuws

'Haat tegen McGregor!' Ierse UFC-ster weer over de scheef

'Haat tegen McGregor!' Ierse UFC-ster weer over de scheef

Conor McGregor was gisteren weer eens negatief in het nieuws, de Ierse UFC-ster mepte een bekende Italiaanse DJ een gebroken neus. Michael Bisping, voormalig UFC'er is het zat en spuwt zijn gal over de 'Pestkop'.

Afgelopen weekend zou McGregor de Italiaanse dj Francesco Facchinetti hebben aangevallen in Rome, waar hij naar verluidt diens neus brak op een feestje. Dit is het zoveelste vervelend incident waar de Ier bij betrokken is. Zo viel hij recentelijk rapper Machine Gun Kelly aan, en mepte een bejaarde man om de oren in een pub om de oren die geen drankje wilde aannemen.

Bisping vindt dat het gedrag van de puissant rijke vechter niet door de beugel kan. ,,Ik ben geen fan van deze man (Conor McGregor) weet je? Ik denk niet dat iemand een fan is van deze man en hem haat", zegt Bisping in zijn eigen Podcast.

Ik mag hem niet

,,Het kan zo niet doorgaan en op een dag zal hij de verkeerde persoon kiezen en trouwens, de oude man aan de bar, Machine Gun Kelly en DJ Francesco Facchinetti, dit zijn geen stoere jongens,” aldus Bisping. De Brit vindt dat McGregor eens iemand moet pakken van zijn eigen kaliber maar dit niet durft.

,,Als je zo'n badass bent, ga dan iemand van je eigen lengte kiezen, want iemand die niet jouw eigen lengte is, is niet moeilijk, toch? Je bent een professionele vechter. Je wordt verondersteld op zoek te zijn naar uitdagingen, maar wat hij nu in wezen is veranderd in een pestkop die je kent en niemand houdt van een pestkop", sluit Bisping af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws