Groenhart tegen Danenberg in de Johan Cruijff ArenA? Nieuws
Nieuws

Groenhart tegen Danenberg in de Johan Cruijff ArenA?

Groenhart tegen Danenberg in de Johan Cruijff ArenA?

Danenberg meldt komst groot nieuws via Instagram

Op zijn Instagram meld Eyevan Danenberg gister dat er groot nieuws aankomt en dat klopt. Waarschijnlijk neemt Eyevan Danenberg het in de Johan Cruijff ArenA op tegen Murthel Groenhart. De uit Hoorn afkomstige vechter maakt tot op heden grote indruk bij Glory, hij wist vijf van zijn zes partijen winnend af te sluiten en versloeg onder andere Jamie Bates en Thongchai.

Wellicht geen titel partij

Of de partij een contender partij zal worden is nog niet bekend. Deze kans is echter reëel aanwezig doordat beide vechters inmiddels een flinke staat van dienst hebben opgebouwd. Groenhart zou graag weer voor de titel willen vechter maar lijkt met een gevecht tegen Danenberg nog even te moeten wachten.

Een mogelijk toernooi behoort ook nog steeds tot de mogelijkheden maar daar is tot nog toe niets zeker van. Volg ons op de voet en zorg ervoor dat je altijd het eerste nieuws omtrent vechtsport.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws