GRATIS live kijken Paul vs. Woodley 2 'Mis het niet!' Nieuws
Nieuws

GRATIS live kijken Paul vs. Woodley 2 'Mis het niet!'

GRATIS live kijken Paul vs. Woodley 2 'Mis het niet!'

Goed nieuws, vechtsportliefhebbers kunnen live en gratis Jake Paul tegen Tyron Woodley 2 kijken. Het AD biedt dit geweldige aanbod aan op zaterdagnacht.

Eerder dit jaar versloeg Paul (24) de voormalige UFC-kampioen Woodley na acht ronden. Woodley spinde op wraak, maar leek deze niet te krijgen totdat recentelijk Tommy Fury er de brui aangaf. Het gevecht welke gepland staat voor aankomende zaterdagnacht leek in gevaar.

Woodley werd last minute benaderd en zei volmondig ja, in de hoop de rekening met Paul te vereffenen. Amerika staat op zijn kop voor dit gevecht en Nederlandse fans krijgen nu ook de kans geheel gratis en live mee te kijken. Het gevecht vindt plaats in de Amalie Arena in Tampa (Florida).

Gratis en live

Via de website van de grootste krant van Nederland, AD.nl, kun je in de nacht van zaterdag op zondag meekijken. Het AD heeft de exclusieve rechten voor Nederland van de clash bemachtigd. Verwacht wordt dat Paul en Tyron Woodley zondagochtend rond 06.00 uur Nederlandse de srtijd aangaan.

Je kunt al eerder inschakelen want er staan meer bokspartijen op het programma, deze starten rond 03:00 uur. Ga dus nu al naar het AD en verzeker je van een gratis plek om mee te kijken. Klik hier om naar het AD te gaan. Wie liever op een andere manier kijkt vindt hier meer informatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws