Gradus Kraus Nederlands Kampioen op het NK Jeugd Boksen Nieuws
Nieuws

Gradus Kraus Nederlands Kampioen op het NK Jeugd Boksen

Gradus Kraus Nederlands Kampioen op het NK Jeugd Boksen

De zoon Albert Kraus werd vandaag kampioen op het NK Jeugd Boksen in Alphen a/d Rijn

Boksschool Teus de Kruijff was de gastheer voor het NK jeugd boksen vandaag, een groot aantal jeugdige talenten trad aan om hun kunnen te laten zien in de ring. De locatie was voor het Boksen NK -19 op Zondag 10 December 2017 wasTennis complex Nieuwe Sloot, President Kennedylaan 1, Alphen a/d Rijn, aanvang wedstrijden was om 13.00 uur.

Gradus Kraus pakte de Nederlandse titel

Kraus kwam uit tegen zijn voormalige trainingspartner Brian Vossen en liet een mooi partijtje boksen zien. Het talent zit duidelijk in de familie want zijn vader Albert is een topper en komt in het nieuwe jaar uit op Enfusion in Eindhoven, en heeft zelf al meerdere wereldtitels op zijn naam staan. Naast een topper in het kickboksen is hij ook een begenadigd bokser. Nu pakt zoon Gradus dus de Nederlandse kampioenstitel boksen bij de jeugd, en dat zal vast niet het laatste zijn wat wij van hem horen. Wij feliciteren Gradus en de familie Kraus met dit mooie resultaat!

Gradus Kraus Nederlands Kampioen op het NK Jeugd Boksen
Foto: Facebook
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws