Gokhan Saki tekent contract bij de UFC - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Gokhan Saki tekent contract bij de UFC

Gokhan Saki tekent contract bij de UFC

Gokhan Saki tekent contract bij de UFC, tot ziens Glory!

Gokhan Saki tekent contract bij de UFC, tot ziens Glory!

De kickboks superster waarvan zijn perikelen in de ring hem de bijnamen “Turkish Tyson,” Gokhan “The Rebel” Saki hebben opgeleverd zal zich van nu af aan gaan meten met het beste van de beste in de Octagon ring, zoals vandaag (donderdag 25 mei 2017) bekendgemaakt werd gemaakt heeft de van oorsprong Nederlandse Turk een promotie-contract bij de UFC ondertekend. Eerder deze week was er een rel ontstaan over zijn vertrek bij Glory, en uitte hij via Facebook zijn ongenoegen over deze organisatie. Die hem volgens hemzelf hadden geofferd ten gunste van Rico Verhoeven. Lees hier ons eerdere artikel hierover.

Eerste gevecht op UFC Rotterdam in september

Er is geen datum of tegenstander gepland voor Saki’s UFC debuut, maar de 33-jarige licht zwaargewicht heeft een belang in UFC de Fight Night in Rotterdam kaart aanstaande september geuit. Als voormalige Nederlandse, Europese en Wereld Muay Thai kampioen, werd Saki professioneel vechter in 2000, en verbaasde hij de kickboks wereld in de volgende 15 jaar terwijl hij streed tegen grootheden zoals Badr Hari, Alexey Ignashov, Ray Sefo, Remy Bojansky, Tyrone Spong, Melvin Manhoef, Peter Aerts, Semmy Schilt, Rico Verhoeven en Alistair Overeem.

Glory en K-1

Saki had de snelheid en de kracht om te concurreren met hen en versloeg de beste zwaargewichten van zijn tijd, het opstellen van een opmerkelijke 83-12, 1 NC record dat 59 wint door knock-out en een aantal titels in promoties opgenomen zoals Glory en K-1. In 2004 verloor hij zijn enige mixed martial arts gevecht tegenover UFC Lieveling James Zikic, maar dit jaar, is Saki, die op dit moment in Dubai woont, vastbesloten om een ​​punt te maken in de wereld van de MMA en begint zijn mars naar een 205- pond wereldkampioenschap. Met de overstap verbaast hij vriend en vijand, maar het is geen ondenkbare stap voor een vechter van zijn kaliber. Nu eens zien of september aanstaande zijn debuut wordt in de UFC MMA ring.

Bekijk ook

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Bellator MMA-bantamgewicht vechter Danny Sabatello won gisteravond.

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Aerdake Apaer had een geweldige manier om zijn eerste MMA-overwinning te behalen.

MMA-ster Brendan Loughnane vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

Brendan Loughnane vocht zich gisteravond door een brute oogblessure om door te gaan naar $ 1 miljoen winner-take-all PFL-play-offs.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page