Gökhan Saki openhartig in Podcast! 'Van jongsaf voorbestemd' Nieuws
Nieuws

Gökhan Saki openhartig in Podcast! 'Van jongsaf voorbestemd'

Gökhan Saki openhartig in Podcast! 'Van jongsaf voorbestemd'

Vandaag werd bekend dat Gökhan Saki terugkeert naar zijn oude huis Glory Kickboxing. Na een aantal jaren inactief te zijn geweest, tekende de Turks-Nederlandse topvechter een multi fight contract.

Dat Saki ooit zou terugkeren werd allang in het geruchten circuit rond verteld. Nu is het zover en zal hij op 23 oktober vechten tijdens Glory Collision 3. Als tegenstander wordt James McSweeney genoemd (nog niet bevestigd), die oorspronkelijk tegen Antonio Plazibat zou vechten. Echter door het uitvallen van Alistair Overeem moet de organisatie schuiven met de vechtkaart.

Echte liefde

Ook vandaag ging de Podcast van Hans Kroon met Saki, House of Champions live. In de aflevering spreek Saki over zijn verleden, de liefde voor het kickboksen en meer. ,,De liefde voor het kickboksen voelde als een verliefdheid van jongsaf aan", zegt Saki. Beluister onderstaand de Podcast op Spotify.


0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws