GMC 12 Kampioen tegen Kampioen in Duitsland gebeurt het! Nieuws
Nieuws

GMC 12 Kampioen tegen Kampioen in Duitsland gebeurt het!

GMC 12 Kampioen tegen Kampioen in Duitsland gebeurt het!

GMC 12 de strijd om de middengewicht titel!

Op 23 september aanstaande zal de twaalfde editie om de GMC middengewicht titel worden uitgevochten. Momenteel is de titel is stevig in handen van Düsseldorfers Kerim Engizek. De Servische SBC kampioen Damir Mihajlovic wil dat veranderen in de Castrop-Rauxel Europahalle. Wij vergeten het wel eens maar bij onze oosterburen gebeurt ook veel op vechtsport gebied. Op een steenworp afstand van de grens zijn vaak interessante gevechten te aanschouwen, net als GMC 12.

GMC 12 Kampioen tegen Kampioen in Duitsland gebeurt het!

Kerim Engizek als de titelverdediger op middengewicht

Kerim Engizek (12-6-0) is een van de vechters die je onmogelijk kunt voorstellen in een saai gevecht. De 26-jarige uit Düsseldorf van Team Alpha is een "all-action" fighter met harde handen en een uitstekende fysieke conditie. Engizeks is zijn iets hobbelige carrière gestart in Düsseldorf en is te vinden in alle Duitse Toplijsten. Zijn laatste vijf gevechten "Seyfullah" kon winnen. Hij stelde de GMC titel van vorig jaar tegen de uit Polen komende Pawel Zelazowski veilig. De Alpha Team atleet heeft zich ontwikkeld tot een gevaarlijke vechter in elke discipline. Twee onderwerping overwinningen in het verleden van GMC laten zien dat hij zich goed thuis voelt op de mat.

Mihajlovic wil de volgende titel

Echter, alleen is ook de uitdager Damir Mihajlovic (17-7-0) uiterst gevaarlijk. De broer van UFC vechter Bojan Mihajlovic is de kampioen van de SBC (Servische Battle Championship), de grootste MMA promotie in de Balkan in de afgelopen twee jaar. Sinds 2012 heeft de 35-jarige niet meer verloren. Nu wil hij ook de GMC titel! Naast de voor de hand liggende sterke punten in Grappling, Mihajlovic vertrouwt op enorm uithoudingsvermogen. Alle 12 van zijn gevechten gingen over alle rondes. Dat hij de macht in zijn handen heeft, toonde hij tot op heden door middel van een knock-out overwinning tegen Braziliaanse Laerte Costa e Silva.

Of Mihajlovic een knokpartij aan kan met de gevaarlijke Engizek zullen de fans zien in september. Zelfs als de GMC titel naar Servië gaat, of dat de Düsseldorfer hem met succes weet te verdedigen laat zich bezien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws