GLORY Wereldkampioen kickboksen bekeerde zich tot de islam Nieuws
Nieuws

GLORY Wereldkampioen kickboksen bekeerde zich tot de islam

GLORY Wereldkampioen kickboksen bekeerde zich tot de islam

Wereldkampioen(middengewicht) kickboksen Alex Pereira heeft zich bekeerd tot de islam.

Het komt vaker voor dat sporters zich bekeren tot een bepaald geloof, zo ook de Braziliaan Pereira. Een aantal jaar geleden bekeerde hij zich al. zijn land is overwegend katholiek maar toch hield hem dat niet tegen.

“Ik zocht naar innerlijke vrede, acceptatie. Mijn karakter heb ik verbeterd nadat ik over de Islam las. Naast de fysieke kracht die een professioneel kickbokser zich eigen moet maken, heb je ook een spirituele, innerlijke kracht nodig,” zegt Pereira.

Aantal gevechten

Afgelopen week maakte de top kickbokser via Instagram bekend dat hij een nieuw contract voor een aantal gevechten bij GLORY kickboxing had getekend. Dit is een verlening van zijn reeds bestaande verbintenis aan de vechtsport organisatie waar hij in 2014 voor het eerst bij tekende.

Pereira staat genoteerd als zesde op de wereldranglijst. Hij vocht eerder onder andere bij WGP Kickboxing, SUPERKOMBAT en It’s Showtime. Pereira is ook een begenadigd bokser met een ruime vechtsport achtergrond.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws