Glory publiekstrekker Jaraya terug: 'Nooit weggeweest!' Nieuws
Nieuws

Glory publiekstrekker Jaraya terug: 'Nooit weggeweest!'

Glory publiekstrekker Jaraya terug: 'Nooit weggeweest!'

Mohammed Jaraya wordt verwacht een terugkeer te maken naar de Glory ring. Het laatste gevecht van de 'The Destroyer' dateert van 2019.

Recent kondigde Glory haar Rivals serie aan, een samenwerking met andere grote vechtsport organisaties als Enfusion en het Japanse Rise. Het doel van de samenwerking is helder, het kickboksen nog meer op de kaart te zetten. Voor de fans en niet in het minste de vechters bij de organisaties groot nieuws.

Een van de vechters die verwacht wordt een terugkeer te maken is de Marokkaans-Nederlandse topvechter Mohammed Jaraya. Het laatste gevecht van de vechter met de bijnaam 'The Destoyer' was in 2019 waar hij won van Massaro Glunder tijdens Glory Glory Collision 2.

Grote events

Een bron binnen binnen Glory verteld onze redactie dat de 26-jarige Jaraya die onder andere bij Enfusion in de ring stond, naar verwachting snel zijn opwachting zal maken. Enfusion zelf kondigde aan het eerste gezamenlijke evenement onder de Rivals vlag in mei te verwachten, op de poster was Jaraya ook al te zien (lees verder onder Instapost).

Glory publiekstrekker Jaraya terug: 'Nooit weggeweest!'

,,Mohammed is een echte publiekslieveling, hij is nooit echt weggeweest bij Glory maar kon tot nu toe niet meer vechten", zegt de Glory bron. ,,Mohammed heeft een grote aanhang onder de kickboks fans waaronder veel jeugdige, zij kunnen niet wachten hem weer in de ring te zien." Verwacht wordt dat Glory (80) in maart plaatsvindt, of deze met Rise zal zijn is nog niet duidelijk, gevolgd door mei met Enfusion. Glory verwacht deze maand nog met meer nieuws te komen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws