GLORY 66: Mohammed Jaraya lijdt verlies tegen Stoyan Koprivlenski Nieuws
Nieuws

GLORY 66: Mohammed Jaraya lijdt verlies tegen Stoyan Koprivlenski

GLORY 66: Mohammed Jaraya lijdt verlies tegen Stoyan Koprivlenski
GLORY 66: Mohammed Jaraya lijdt verlies tegen Stoyan Koprivlenski

Hij leek even terug Mohammed Jaraya, zaterdagavond stond hij tijdens GLORY 66 Parijs, tegenover Stoyan Koprivlenski.

De laatste partij die Jaraya had was tegen voormalig GLORY Wereldkampioen Murthel Groenhart in het weltergewicht op Glory 59: Amsterdam in september 2018.

Jaraya verloor die wedstrijd van Groenhart na een verhitte oorlog vooraf op social media, waar beide vechters elkaar bezworen te wreken in de ring, zo geschiedde. Jaraya verloor door flinke overmacht van Groenhart.

Agressie en kracht

In Parijs was het andere koek, de kickboks fans zagen een actieve agressieve goed afgetrainde Jaraya die terugkeerde naar het lichtgewicht. Jaraya bleef vooruit vechten en kreeg twee waarschuwingen in de eerste ronde van de Scheidsrechter Paul Nicholls.

ZIE OOK>> Mohammed Jaraya verliest van Murthel Groenhart

In de tweede ronde van het zelfde laken een pak, zowel Koprivlenski als Jaraya gaven het beste van zichzelf. In de derde ronde werd er nog agressiever gevochten, een knie naar het hoofd van Jaraya maakte een einde aan de wedstrijd met een flinke snee aan de wenkbrauw van Jaraya. Jaraya verliest de wedstrijd op TKO na dokter stop.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws