GLORY kickboks kampioen Cédric Doumbé: 'Overstap naar UFC' Nieuws
Nieuws

GLORY kickboks kampioen Cédric Doumbé: 'Overstap naar UFC'

GLORY kickboks kampioen Cédric Doumbé: 'Overstap naar UFC'
GLORY kickboks kampioen Cédric Doumbé: 'Overstap naar UFC'

Cédric Doumbé bevestigt dat hij de overstap naar de MMA zal maken.

Cédric Doumbé had recentelijk een exclusief interview met de Franse website Gent Side en gaf aan dat hij zal gaan overstappen naar het MMA-vechten. De 26-jarige tweevoudig Glory weltergewicht wereldkampioen, A1-kampioen Doumbé heeft in zijn kickboks carrière een flink record verzameld van 70 overwinningen, 41 knock-outs en 7 verliezen.

Doumbé' over zijn overgang naar MMA waar hij al meer dan een jaar over spreekt: "Dat is mijn doel voor de aankomende 2 of 3 jaar. In het kickboksen heb zo'n beetje alles bereikt. Ik was altijd al erg geïnteresseerd in MMA, dankzij Conor McGregor, na het een aantal keer te hebben geprobeerd lijkt het mij wel wat. "

UFC het ultieme doel

Op de vraag of hij denkt dat hij genoeg niveau heeft om tegen de beste te vechten, twijfelt de kickboxer niet. "Als ik het leuk vindt, weet ik van geen wijken.. Mijn doel, geschiedenis schrijven. Dat er gezegd wordt hij is de enige vechter in de wereld die zowel alles won in kickboksen als MMA. En ik wil een UFC titel dat is het ultieme doel. "

"Ik weet dat ik het potentieel heb om rechtstreeks naar de UFC te gaan, om 2, 3 of 4 gevechten te doen en dan voor de titel te gaan, natuurlijk, mijn doel is om te trainen met monsters, vechters, grapplers, boksers, "zegt de Franse bokser. Met het regeluren van MMA in Frankrijk in 2020 zal de stap voor Doumbé naar de sport wellicht opportuun zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws