Home / Nieuws / GLORY-kampioen Alex Pereira test positief op coronavirus

GLORY-kampioen Alex Pereira test positief op coronavirus

GLORY-kampioen Alex Pereira test positief op coronavirus

Alex Pereira heeft het coronavirus opgelopen. Hij was de afgelopen als trainingsparten ingehuurd voor de met corona besmette UFC vechter Glover Teixeira.

Website MMA Fighting meldt dat zij via Teixeira vernomen hebben dat Pereira het virus heeft opgelopen. Pereira hielp Glover Teixeira bij de voorbereiding op zijn UFC-gevecht met Thiago Santos. Dit gevecht werd afgelast en naar een andere datum verschoven.

Omdat zowel Pereira als Teixeira beiden positief getest zijn op het coronavirus, besloten beide in hetzelfde huis in quarantaine te gaan. “Ik heb de test alleen gedaan omdat de UFC me dat vroeg, ik voelde geen symptomen”, zei Teixeira tegen MMA Fighting.

Meerdere besmettingen

“Eigenlijk had niemand in het team symptomen. Ze testten iedereen, en Alex en ik waren de enigen die positief terugkwamen. Maar ze vroegen iedereen om volgende week opnieuw te testen om er zeker van te zijn. “

Nu blijken dus beide vechters besmet, of er meerdere personen het coronavirus hebben opgelopen die samen met Pereira en Teixeira trainden is niet bekend.

Bekijk ook

Eerste sportscholen ontvangen Keurmerk Vechtsportautoriteit

De eerste Keurmerken van de Vechtsportautoriteit zijn uitgedeeld. Een aantal sportscholen mag zich al de ...

‘Rico Verhoeven moet voetbalclub Sparta redden’

Rico Verhoeven zou ingeschakeld moeten worden om voetbalclub Sparta een helpende hand te bieden. Dat zegt analist Robert Maaskant vandaag in het AD. De topkickboksers zou motivator kunnen optreden om de club uit het dal te halen.

‘Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem, je wilt het zien’

Alistair Overeem is door de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC aan de kant gezet. Het nieuws ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page