GLORY kampioen Alex Pereira maakt overstap naar de UFC? Nieuws
Nieuws

GLORY kampioen Alex Pereira maakt overstap naar de UFC?

GLORY kampioen Alex Pereira maakt overstap naar de UFC?
GLORY kampioen Alex Pereira maakt overstap naar de UFC?

Kickbokskampioen Alex Pereira, de enige man die UFC-ster Israël Adesanya versloeg zou een stap naar de UFC overwegen

Dit meld de site BJ Penn naar aanleiding van een Instagram bericht door Laureano Staropoli, de UFC-weltergewicht die een teamgenoot van Pereira is.

Pereira wil Adesany's titel claimen

Op Instagram zegt Staropoli; "De vader van Adesanya is klaar voor zijn UFC debuut. Over een tijdje zullen we hem zien in de grootste achthoek ter wereld als hij zijn zoon verslaat en zijn zijn titel afpakt. "

Al ligt de vechtsportwereld stil door het coronavirus toch blijven op de achtergrond de grote organisaties vechters ondertekenen, ook de UFC. Deze tekenden recentelijk de voormalige RIZIN-kampioen Manel Kape.

Geen uitdaging meer bij GLORY voor Pereira

Pereira die bij GLORY Kickboxing onverslaanbaar lijkt versloeg in april 2016 Adesanya toen beide onder de vlag van Glory of Heroes vochten. Pereira heeft sindsdien 3 MMA gevechten gevoerd met een record van 2-1.

Een overstap naar de UFC door Pereira zou niet ondenkbaar zijn aangezien bij GLORY de tegenstanders niet dik gezaaid zijn. Mocht de Braziliaan naar de UFC overstappen dan voegt deze een topvechter toe aan haar middengewicht divisie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws