GLORY Kickboxing: Is Alex Pereira de nieuwe Rico Verhoeven? Nieuws
Nieuws

GLORY Kickboxing: Is Alex Pereira de nieuwe Rico Verhoeven?

GLORY Kickboxing: Is Alex Pereira de nieuwe Rico Verhoeven?
GLORY Kickboxing: Is Alex Pereira de nieuwe Rico Verhoeven?

Alex Pereira scheef afgelopen zaterdag geschiedenis met het verslaan van top kickboks talent Donegi Abena.

De tussentijdse licht zwaargewicht titel stond zaterdag op het spel tijdens GLORY 68 in Miami. De Braziliaanse Pereira ging de uitdaging aan met een win reeks van zes gevechten met daarin vier titelverdedigingen. Abena leek zich te willen herstellen na zijn verlies tegen licht zwaargewicht koning Artem Vakhitov.

Pereira haalde zijn hele arsenaal tevoorschijn met voornamelijk vernietigende stoten. Abena liet zich niet uit het veld slaan en counterde met zijn benen. Pereira vertraagde zijn aanval en zette een aantal flinke low-kicks in. Een stevige linker hoekstoot deed Abena neergaan naar het doek.

Snel de ring weer in

Met de winst op Abena schreef Pereira geschiedenis, hij is de eerste tweevoudig kampioen bij GLORY in twee gewichtklassen. De Braziliaan lijkt niet te stoppen en stemmen gingen dan al op dat hij de volgende Rico Verhoeven zou kunnen zijn. Op zijn lauweren rusten zal Pereira voorlopig niet doen.

ZIE OOK >> Alex Pereira schrijft kickboks geschiedenis

Sterker nog hij wil snel de ring weer in: "Het kan me niet schelen met wie ik vervolgens vecht, maar zet me op de Rico vs. Badr Collision 2-kaart in december, "zegt Pereira. De zus van Pereira is onlangs ook getekend door GLORY, zij kwam de ranglijst binnen boven Sarah Moussaddak die 2-0 is, tot verbazing van de hardcore kickboks fans.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws