GLORY China zal een zelfstandig bedrijf zijn Nieuws
Nieuws

GLORY China zal een zelfstandig bedrijf zijn

GLORY China zal een zelfstandig bedrijf zijn

GLORY zal in China een zelfstandig bedrijf vormen, en los staan van de GLORY organisatie zoals wij die kennen.

Sinds het nieuws uitgelekt is over GLORY en een partnerschap met de NBA-legende Yao Ming om GLORY naar China te brengen, zijn er spaarzaam, om het minst te zeggen feiten en eventuele plannen naar buiten gebracht. Maar recentelijk heeft Scott Rudmann een tipje van de sluier opgelicht omtrent de plannen en ze zijn zeker interessant. Hij vertelde nieuws site Telegraph over de plannen en meer...

Foto: Telegraph
Foto: Telegraph

Radicaal nieuw idee: GLORY China

Een solide les om te leren van zaken uit het verleden van de westerse wereld in vergelijking met China is dat je niet zomaar kunt beslissen dat je in China aanwezig wilt zijn, dat werkt niet zo. Veel bedrijven hebben ernstige obstakels gevonden op hun weg of hebben zich niet aangepast aan de Chinese cultuur en zijn mislukt. In plaats van gewoon een paar GLORY-evenementen in China te organiseren, heeft GLORY een radicaal nieuw idee: GLORY China.

Glory China een eigen Chinees bedrijf

In plaats van Glory op te pakken en mee te nemen naar China en te zeggen hey jongens we gaan er een organisatie opzetten voor evenementen, zal Glory China een eigen Chinees bedrijf zijn. De meerderheid van het bedrijf zal eigendom zijn van Chinese investeerders. Glory zal een belangrijke minderheidsaandeelhouder zijn. We zullen ze laten zien hoe het beste een ​​sportcompetitie te leiden zoals Glory het doet en we zullen de beste in de wereld blijven.

Expertise overbrengen

We zullen onze vechters en onze expertise hierin steken, maar we zullen hen in China op de Chinese manier laten opereren. We zullen niet proberen onze westerse methoden aan een Chinees bedrijf op te leggen. Dit is zeker een interessante aanpak op de markt en iets om uit te zoeken. Volgens Rudmann zal er in het begin van augustus een eerste Glory aankondiging gedaan worden over het eerste Chinese evenement.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws