Glory biedt UFC-ster Nate Diaz contract aan! 'Teken bij ons'
Home / Nieuws / Glory biedt UFC-ster Nate Diaz contract aan! ‘Teken bij ons’

Glory biedt UFC-ster Nate Diaz contract aan! ‘Teken bij ons’

Glory biedt UFC-ster Nate Diaz contract aan! 'Teken bij ons'

Nate Diaz won eerder van Tony Ferguson tijdens UFC 279. Het was het laatste gevecht op het contract van Diaz bij de UFC. Maar Glory Kickboxing ziet het wel zitten om de Amerikaan binnen te trekken.

Het gevecht tussen Diaz en Ferguson was oorspronkelijk niet gepland. Diaz zou tegen de Rus Khamzat Chimaev vechten. Dit viel echter in het water doordat de Rus te zwaar was tijdens de weging. Dus werd Ferguson opgeroepen die ook al zou vechten op het event in Las Vegas.

Diaz won doordat hij Ferguson in een wurggreep nam. Na de wedstrijd zei Diaz staande in de ring dat hij een andere vechtsport wilde gaan doen. ,,Ik ga wat anders doen en laten zien dat het ook daar lukt om de beste te worden”, zei Diaz. Die ook nog even aanstipte dat dit Conor McGregor nooit was gelukt.

Teken bij ons

McGregor stond in 2017 in de ring tegen bokslegende Floyd Mayweather Jr maar verloor de wedstrijd. Glory Kickboxing zat echter niet te slapen en hoorde de oproep van Diaz. De organisatie was er dan ook snel bij de Amerikaan een contract aan te bieden. ,,Teken bij ons en je kunt beslissen welke schoenen je wilt dragen, Nate Diaz”, schreef de organisatie op Twitter.

Glory speelde met haar post in op het feit dat Diaz had geklaagd dat de schoenen die hij verplicht moest dragen van de UFC en haar sponsor spuuglelijk waren. Mocht Diaz toehappen dan zijn de rollen omgedraaid. Eerder stapte voormalig Glory kampioen Alex Pereira over naar de UFC en boekt daar grote successen.

Bekijk ook

Proud Boy mept knuppelende Antifa onderuit! ‘Superheld?’ (video)

Tijdens een demonstratie werd een van

'Puur racisme!' Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

‘Puur racisme!’ Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

Floyd Mayweather heeft de klus geklaard

ZIEN! Maryna Moroz 1e UFC-vechtster in Playboy: 'Kan niet wachten'

ZIEN! 1e UFC-vechtster in Playboy: ‘Kan niet wachten’

De Oekraïense MMA-vechtster is hiermee de eerste

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page