GLORY 56: Verrassende winst van Jady Menezes op Anissa Meksen Nieuws
Nieuws

GLORY 56: Verrassende winst van Jady Menezes op Anissa Meksen

GLORY 56: Verrassende winst van Jady Menezes op Anissa Meksen

GLORY 56: Verrassende winst van Jady Menezes op Anissa Meksen

Twitter ontploft

In de zaal was het boe-geroep niet van de lucht na de aankondiging van ringspeaker Tim hughes dat Menezes de winst mee naar huis neemt. Maar op social media barste een aardige bom, en zelfs het officiële Twitter account van GLORY stelde de vraag "Jady Menezes is your new bantamweight champion! What are your thoughts on the decision?" Twijfel alom over de beslissing of toch terecht gewonnen?

Meksen was een perfecte 8-0 in 2017, inclusief drie overwinningen binnen de GLORY-ring. Onder haar overwinningen waren voormalig Bellator Kickboxing titel uitdager Gloria Peritore en ISKA titel uitdager Chiara Vincis. Haar grootste overwinning kwam echter in haar laatste gevecht van het 2017. Meksen daagde Tiffany van Soest uit voor de GLORY super bantamgewicht titel op GLORY 48 en zegevierde.

Beste vrouwelijke kickbokser

Meksen's snelheid en vloeiende combinaties waren het verhaal van het gevecht, omdat ze altijd een seconde voorsprong had op Van Soest over de vijf rondes. De titeloverwinning bevestigde Meksen verder als de nr. 1-gerangschikte kickbokser bij de vrouwen ter wereld, het heeft haar ook geïntroduceerd bij een bredere groep fans van kickboksen. Echter wordt zijn nu afgetroefd door de Braziliaanse.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws