Girl Power: Vecht als een meisje! Nieuws
Nieuws

Girl Power: Vecht als een meisje!

Girl Power: Vecht als een meisje!

Kickboxing serie girl power 4 in Varna Roemenie!

Women's kickboxing toernooi Girl Power 4 Varna wordt gehouden op vrijdag 13 oktober. Het evenement is de derde in de reeks die in Bulgarije wordt gepromoot. Het volgt de meest recente editie in het resort in Sunny Beach in juni. In februari bezocht de organisatie Stara Zagora, die de serie live op het Europese netwerk SFR Sport 5 lanceerde. De pilot werd gestreamd op Pay-Per-View, die in Liepaja, Letland heeft plaatsgevonden.

Girl Power: Vecht als een meisje!

"Bigger's Better" live op Eurosport

Daarnaast is Varna een city-host van twee hoofdstukken van boksreeks "Bigger's Better" live op Eurosport. Dit is waar de organisatie zijn 21ste toernooi van het laatste seizoen heeft gehouden, evenals de Episode 16 een jaar eerder produceerde.

Girl Power is een one-night acht-vrouw vedergewicht kickboxing toernooi

Om mee te doen moet de deelnemer tijdens een avond drie overwinningen verzamelen in de vorm van de uitschakeling rondes: kwartfinale, halve finale en finale. De snelle gevechten zijn gepland op 3 × 2 minuten rondes.

Prestigieuze WKN kampioenschap titel op het spel

De Hall of Fame boks scheidsrechter uit de Verenigde Staten Steve Smoger is aanwezig als scheids voor de partijen. De ringagent is een beroemde Franse journalist en tv-aanbieder Jean-Philippe Lustyk.

De huidige lijst van Girls Power 4 Varna deelnemers vindt u hieronder. Het bevat populaire vrouwelijke vechters uit België, Denemarken, Tsjechië, Noord-Ierland, Bulgarije, Servië en Roemenië. Op vrijdag adviseerde het World Kickboxing Network dat de achtste deelnemer, die Frankrijk vertegenwoordigt, binnenkort aangekondigd zal worden.

  • Ashley Gilson (België)
  • Pernille Schjonning (Denemarken)
  • Tereza Dvorakova (Tsjechisch)
  • Cathy McAleer (Noord-Ierland)
  • Amalia Koleva (Bulgarije)
  • Dragica Jelisavac (Servië)
  • Andra Mihai (Roemenië)
  • TBA
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws