Ghanese boksdwerg sloopt boomlange tegenstander in de ring
Home / Nieuws / Ghanese boksdwerg sloopt boomlange tegenstander in de ring

Ghanese boksdwerg sloopt boomlange tegenstander in de ring

De in Ghana razend populaire komediant Shatta Bandle mag dan klein van stuk zijn maar dat hield hem niet tegen te gaan boksen.

Shatta Bandle, die claimt de rijkste man van Ghana te zijn is een van de meest bekende personen in zijn land. Bandle, wiens echte naam Idris Firdaus is, plaatst regelmatig video’s waarin hij pronkt met rijkdom, waaronder dure auto’s, herenhuizen en peperdure horloges.

In zijn meest recente video is Shatta Bandle te zien terwijl hij de boksring deelt met top boksveteraan kampioen Ayitey Powers. De ‘amateur-bokser’ kondigde een week geleden zijn beslissing aan om te gaan boksen, na zijn ‘mislukte’ muziekcarrière.

Meteen tegen de kampioen

Om aan Ghanezen te bewijzen dat hij het beest is dat hij beweert te zijn, nam Shatta Bandle geen genoegen met nieuwelingen, maar stemde ermee in om tegen niemand minder dan de 16-voudige kampioen Powers te vechten. Dit eindigde in een knock-out overwinning voor Shatta Bandle.

De scheidsrechter die Powers niet kon doen herleven, beëindigde het gevecht. De coach van Power, DKB, die de schaamte niet aankon, sprong op de ring en gaf zijn bokser meer klappen dan hij al had ontvangen. Dat het een ludieke video betreft moge duidelijk zijn en eerlijk gezegd is het ook wel komisch.

Bekijk ook

KRAK ‘KO’! Kickbokser trapt been rivaal aan diggelen (video)

Een staaltje van vakkundig knokken

‘KO’! Kersverse UFC’er MEPT rivaal bruut naar het canvas

Steven Nguyen verdiende zich afgelopen nacht een UFC contract.

Verhoeven’s DOPING opmerking over Overeem: ‘Ik zit goed’ (video)

Rico Verhoeven en Alistair Overeem stonden gisteravond voor het eerst tegenover elkaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page