Ghanese boksdwerg sloopt boomlange tegenstander in de ring Nieuws
Nieuws

Ghanese boksdwerg sloopt boomlange tegenstander in de ring

Ghanese boksdwerg sloopt boomlange tegenstander in de ring

Shatta Bandle, die claimt de rijkste man van Ghana te zijn is een van de meest bekende personen in zijn land. Bandle, wiens echte naam Idris Firdaus is, plaatst regelmatig video's waarin hij pronkt met rijkdom, waaronder dure auto's, herenhuizen en peperdure horloges.

In zijn meest recente video is Shatta Bandle te zien terwijl hij de boksring deelt met top boksveteraan kampioen Ayitey Powers. De ‘amateur-bokser’ kondigde een week geleden zijn beslissing aan om te gaan boksen, na zijn ‘mislukte’ muziekcarrière.

Meteen tegen de kampioen

Om aan Ghanezen te bewijzen dat hij het beest is dat hij beweert te zijn, nam Shatta Bandle geen genoegen met nieuwelingen, maar stemde ermee in om tegen niemand minder dan de 16-voudige kampioen Powers te vechten. Dit eindigde in een knock-out overwinning voor Shatta Bandle.

Dit bericht bekijken op Instagram

YRN VS POWERS, I told you I was a beast ???? ??????????

Een bericht gedeeld door Shatta Bandles (@shatta_bandle_) op

De scheidsrechter die Powers niet kon doen herleven, beëindigde het gevecht. De coach van Power, DKB, die de schaamte niet aankon, sprong op de ring en gaf zijn bokser meer klappen dan hij al had ontvangen. Dat het een ludieke video betreft moge duidelijk zijn en eerlijk gezegd is het ook wel komisch.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws