GESNAPT! McGregor rivaal Poirier MEPT amateur neer? (video) Nieuws
Nieuws

GESNAPT! McGregor rivaal Poirier MEPT amateur neer? (video)

GESNAPT! McGregor rivaal Poirier MEPT amateur neer? (video)

Dustin Poirier, reageert op een video waarin hij te zien is terwijl hij een trainingsmaat hard aanpakt. De beelden die door UFC-vechter Colby Covington werden verspreidt werden met gemende gevoelens ontvangen. Poirier zegt echter dat er niets aan de hand was.

McGregor rivaal Poirier verduidelijkt de gelekte sparring video Covington: "Dat was een harde sparringsessie", zegt Poirier. ,,Maar er was verder niets aan de hand al die onzin dat ik een amateur in elkaar zou hebben gemept. Mijn sparringpartner was Felipe Douglas, een Titan FC-veteraan met meer dan 20 professionele gevechten. "

Dit gebeurt nu eenmaal

Covington probeerde duidelijk om Poirier die zaterdag tegen McGregor vecht in een kwaad daglicht te zetten. ,,Echter is zijn poging mislukt en moet dat misbaksel eens iets anders verzinnen dan andere zwart te maken", was een van de reacties te lezen op de video.

Poirier laat zich er in ieder geval niet door uit het veld slaan. Hij is klaar voor zijn derde confrontatie met de Ier tijdens UFC 264. Over het incident zei Poirier nog; ,,Dat was een professionele vechter. Ik bedoel, dat is wat er gebeurt in sportscholen tijdens hard sparren, echt sparren."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws