GESLACHTSDEEL: Details arrestatie Conor McGregor uitgelekt Nieuws
Nieuws

GESLACHTSDEEL: Details arrestatie Conor McGregor uitgelekt

GESLACHTSDEEL: Details arrestatie Conor McGregor uitgelekt
GESLACHTSDEEL: Details arrestatie Conor McGregor uitgelekt

Volgens berichten in de Franse media werd voormalig UFC-kampioen Conor McGregor gearresteerd voor "het tonen van zijn geslachtsdelen" aan een vrouw.

McGregor werd recentelijk gearresteerd op het Franse eiland Corsica vanwaar hij een 180 KM lange waterfietstocht naar Monaco zou ondernemen. Echter moest de UFC ster een tijd de cel in. Details die naar buiten zijn gebracht door de Franse media liegen er niet om.

Geschrokken

Volgens een bron toonde McGregor, vergezeld van zijn lijfwachten, naar verluidt zonder haar toestemming zijn geslachtsdelen aan een jonge vrouw in de toiletten van de bar waar het voorval plaatsvond. Zo meldt France 3 Corse.

De bron voegde eraan toe dat de vrouw, die met haar man op vakantie was, "diep geschokt" was door de vermeende ontmoeting. De kans bestaat dat het incident is vastgelegd op video. Overal in de bar hangen camera's. De politie onderzoekt de beelden.

Aanranding

McGregor wordt beschuldigt van poging tot aanranding en ongevraagd tonen van zijn geslachtsdelen. De manager van McGregor, Audie Attar, zegt dat McGregor "geen doelwit is en zal zijn voor diegenen die even snel flink wat geld willen scoren."

Door de arrestatie werd McGregor gedwongen de lange afstandsrace af te zeggen waarvoor hij had getraind samen met prinses Charlene van Monaco.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws